• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Digitale schermen in Amsterdam

Digitale schermen in Amsterdam

 
 

Wil je reclame maken op digitale schermen in Amsterdam? En met name op Amsterdam Centraal station? In dit artikel leggen wij alles uit op het gebied van digitale schermen in Amsterdam en wat daar de voordelen van zijn. 

digitale schermen in amsterdam

 

De voordelen van digitale schermen

 
 
Een campagne laten uitvoeren op digitale schermen kan een enorme impact hebben. Zo kun je bijvoorbeeld lastminute acties uitvoeren die alleen te verkrijgen zijn op de digitale schermen op basis van QRcodes. Denkend aan filmkaartjes met korting bestellen, boodschappen of concertkaarten. Speel in op het weer en voeg tijden toe aan jouw campagnes.
 
Alles is daadwerkelijk mogelijk om tot een succesvolle campagne te komen. Zo hebben wij van Adverteerweb jarenlange ervaring op het gebied van DOOH (digital out of home) en kunnen wij jou van begin tot eind faciliteren als het gaat om een succesvolle campagne. 
 
 

”Bereik een ontzettend groot en divers publiek met een (real life) DOOH campagne midden in Amsterdam”

 

Hoe effectief zijn digitale schermen?

 

Digital Out of Home (DOOH) schermen zijn digitale schermen die worden gebruikt voor reclame, informatie en entertainment buiten het huis, bijvoorbeeld in winkelcentra, bushaltes, treinstations en op straat.

In termen van effectiviteit zijn DOOH-schermen zeer krachtig omdat ze een groot en divers publiek bereiken. Mensen hebben de neiging om zich te concentreren op bewegende beelden en digitale content trekt de aandacht meer dan statische afbeeldingen of posters. Bovendien zijn DOOH-schermen vaak op strategische locaties geplaatst, zoals op drukke plaatsen waar mensen wachten of passeren, waardoor het bereik van de advertentie wordt vergroot.

DOOH-schermen kunnen ook op verschillende manieren worden ingezet, zoals voor productadvertenties, merkbekendheid, interactieve ervaringen, informatieve berichten en meer. Dit maakt het mogelijk om verschillende doelgroepen op verschillende manieren te benaderen en effectiever te communiceren met specifieke doelgroepen.

DOOH-schermen worden aangepast aan de omgeving en het publiek, waardoor er een gepersonaliseerde boodschap kan worden overgebracht. Bijvoorbeeld door het gebruik van gegevens over locatie, tijd en weersomstandigheden kan de inhoud van de advertentie worden aangepast aan de specifieke doelgroep op dat moment en op die locatie.

Dus, over het algemeen kunnen DOOH-schermen zeer effectief zijn in het overbrengen van boodschappen en het bereiken van grote en diverse doelgroepen.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

digitale schermen in amsterdam

 

Hoe snel kan het worden opgezet?

 


Als het aan ons ligt kunnen wij er praktisch meteen mee aan de slag gaan. Wij kunnen ervoor zorgen om een pakkend ontwerp te realiseren voor jullie bedrijf. Geanimeerde designs zullen in een handomdraai kunnen worden opgemaakt door ons designteam. Mocht je zelf uiteraard een ontwerpcreatie hebben, dan kun je dit doorsturen naar ons team.

Als je praat over een buitenreclamecampagne op Amsterdam centraal dan is het al mogelijk om binnen een week te adverteren. Wij zullen samen met jou ervoor zorgen dat de hoogst haalbare conversie wordt bereikt. Mocht je hierover verdere vragen hebben, dan kun je ons gemakkelijk contacten via 085 130 4033, of info@adverteerweb.nl of online via de chat. 

 

Tips voor een succesvolle DOOH campagne

 

 1. Definieer je doelgroep en doelstellingen: Bepaal wie je wilt bereiken en wat je wilt bereiken met de campagne. Dit helpt bij het bepalen van de inhoud, het ontwerp en de locatie van de DOOH-schermen.

 2. Kies de juiste locatie: Kies locaties waar je doelgroep vaak komt, zoals bushaltes, treinstations, winkelcentra en drukke straten. Zorg ervoor dat de locatie past bij je doelstellingen en de boodschap die je wilt overbrengen.

 3. Maak de inhoud opvallend: Maak gebruik van bewegende beelden, kleurrijke visuals en korte, krachtige berichten om de aandacht te trekken. Zorg ervoor dat de inhoud overeenkomt met je doelstellingen en je merkidentiteit.

 4. Gebruik data om de campagne te optimaliseren: Gebruik gegevens over locatie, tijd en weersomstandigheden om de campagne te personaliseren en aan te passen aan je doelgroep. Pas je berichten aan op basis van deze gegevens om een ​​betere resonantie te krijgen bij je publiek.

 5. Maak het interactief: Maak gebruik van interactieve elementen zoals QR-codes, augmented reality of touchscreens om de betrokkenheid van het publiek te vergroten en de boodschap beter over te brengen.

 6. Meet de effectiviteit van de campagne: Gebruik tracking- en analyse-tools om te meten hoe de campagne presteert en waar mogelijkheden liggen voor verbetering.

digitale schermen in amsterdam

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Waarom is offline communicatie zo belangrijk?
Waarom is offline communicatie zo belangrijk? De reden waarom offline communicatie zo belangrijk is wordt in dit artikel precies uitgelegd. Offline marketing wordt ontzettend
Advertentie krant nog steeds waanzinnig populair bij Adverteerweb
Advertentie krant nog steeds waanzinnig populair bij Adverteerweb Je overweegt een advertentie in de krant te plaatsen, maar je stelt natuurlijk de vraag of
Wat zijn nou de kosten van buitenreclame?
Wat zijn nou de kosten van buitenreclame?   Het zal je vast wel vaker opgevallen zijn zodra je met je auto naar huis reed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!