• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Landelijke campagne regelen

Share

Landelijke campagne regelen

 

Een landelijke campagne regelen kan nogal tijdrovend zijn. Als organisatie wil je natuurlijk alles het liefst in eigen hand hebben om zoiets voor elkaar te krijgen. Er komen namelijk nogal veel dingen bij kijken om een landelijke campagne tot een succes te brengen.

Landelijke campagnes worden in de meeste gevallen uitgevoerd door A-merk ketens en franchise bedrijven en dealer gerelateerde bedrijven. Adverteerweb kan hierin jouw spin in het web zijn als het gaat om grote campagnes die naadloos aansluiten op jouw behoeftes. Bekijk hieronder wat wij jou kunnen bieden als organisatie!

 

landelijke campagne

 

Uitrol van een landelijke campagne

Ben je al bekend met het uitrollen van een landelijke campagne of sta je nog aan het begin om erover na te denken om een landelijke campagne uit te gaan rollen. Er komt namelijk redelijk wat bij kijken als het gaat om een (succesvolle) landelijke campagne te laten lanceren. Ben je een A-merk bedrijf of franchise/ dealer?

Wij van Adverteerweb hebben alle kennis in huis om dit proces gemakkelijk te laten verlopen zonder teveel poespas en uiteraard kosten. Gestroomlijnd en haarfijn te werk gaan is noodzakelijk. In de meeste gevallen werken bedrijven met verschillende partijen om een campagne te lanceren. Dat werkt ingewikkeld en je hebt verschillende contactpersonen. Het is dus tijd om het efficiënter aan te pakken.

 

”Een landelijke campagne is letterlijk in 5 stappen geregeld’

 

Tijd is geld

Doordat je met diverse partijen om tafel zit om een campagne uit te rollen, kan dit ook tot strubbelingen leiden en dat wil je natuurlijk niet. Afspraken die niet nagekomen worden, drukwerk wat te laat geleverd wordt of de opdracht die niet naar behoren uitgevoerd wordt. Deze irritaties wil je het liefst vermijden. Adverteerweb is een partij die werkt zowel voor kleine MKB bedrijven als grote multinationals en dealer gerelateerde bedrijven. Het voordeel is dat alles onder 1 dak valt, waardoor je 1 aanspreekpunt hebt en dat de tarieven een besparing jaarlijks kunnen opleveren tot wel 30%.

Alles wordt groots ingekocht waar jij vervolgens op meelift. Door onze online tool kun je gemakkelijk in 5 stappen jouw campagne verwezenlijken. Binnen 5 minuten heb jij jouw gebied in kaart gebracht, jouw opdracht volledig ingepland en het bestand via ons upload systeem aangeleverd.

Dit werkt dus ideaal bij een landelijke campagne als het gaat om meerdere opdrachten tegelijkertijd. Alle franchisers en of dealers kunnen in hun eigen tijd een bestelling rondmaken. Speel met de prijs door gebieden erbij of eraf te halen. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en heb je gezamenlijk een landelijke campagne geregeld. Uiteindelijk bespaar je dus enorm veel tijd. Tijd is geld.

 

landelijke campagne

 

In wat voor termijn wordt het geregeld

Binnen een week kan jouw campagne eventueel al geregeld worden. De normale doorlooptijd is 2 weken, maar alles is uiteindelijk bespreekbaar. Tevens is er ook de mogelijkheid dat Adverteerweb de designs kan regelen. Als deze optie van toepassing is, dan moet je rekening houden dat er een weekje extra speling bij moet komen. Deze doorlooptijd heeft betrekking op al onze diensten van huis aan huis, direct mailing, krant advertenties tot buitenreclame. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid dat wij jullie bijspringen waar nodig tijdens het bestelproces.

 

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Reclameseizoen weer enorm in opmars
Reclameseizoen weer enorm in opmars   De afgelopen periode is het natuurlijk niet onopgemerkt gebleven dat bedrijven moeite hadden hun hoofd boven water te
Betaaloptie Klarna binnenkort ook mogelijk bij Adverteerweb.nl
Betaaloptie Klarna binnenkort ook mogelijk bij Adverteerweb.nl   Binnenkort hanteren wij een nieuwe betaaloptie genaamd Klarna. Met deze nieuwe betaaloptie is het mogelijk om
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!