• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Menukaart door de brievenbus verspreiden

Menukaart door de brievenbus verspreiden

 
 

De decembermaand ligt alweer praktisch voor de deur en dat betekent dat je alvast moet gaan nadenken over jouw marketinguitingen. In dit artikel geven we je een aantal tips om een menukaart door de brievenbus te verspreiden voor jouw restaurant. 

menukaart door de brievenbus verspreiden


Jouw menukaart door de brievenbus

Veel restaurants leven naar deze periode toe, omdat er gewoonweg veel omzet gedraaid kan worden. Alleen het kan natuurlijk ook zo zijn dat het een rustige periode wordt, om wat voor reden dan ook. Daarom is het goed om jouw (potentiële) klanten alvast op de hoogte te stellen van jouw feestmenu, zodat ze eventueel al een reservering kunnen maken.

Dit werkt enorm en je bent jouw concurrent enorm voor. Doordat je deze manier van marketing toepast, waarderen mensen het dat je zo actief bezig bent met jouw zaak. Pak extra uit door wat dikker papier te gebruiken met een mooie glans, zodat het nog meer aantrekt. Alsof het uiteindelijk echt lijkt alsof men de menukaart door de brievenbus ontvangt.

 

”Wees creatief en wees jouw concurrent voor’

 

Jouw boodschap op de deurmat

Het is belangrijk dat er goed over nagedacht wordt wat voor een soort boodschap je op de flyer of folder wilt gaan plaatsen. Buiten het menu om, is het misschien ook wel een idee om een inschrijfformulier erin te verwerken voor reserveringen. Zodra men voor een bepaalde datum de reservering doorgeeft, ontvangen ze een interessante korting die hen over de lijn moet trekken. Zo maak je er meteen een meetinstrument van zodat je kunt kijken hoeveel reserveringen er uiteindelijk zijn ingeleverd.

Naast dit formulier is het misschien ook een idee om aan thuisbezorging te doen. Dan praat je wel over exclusieve thuisbezorging, wat dagvers wordt geleverd in mooie goed uitziende bakken. Hier kun je mooie foto’s van maken en vervolgens verwerken in jouw folder of flyer. Er zijn natuurlijk een tal van ideeën wat je als boodschap door kunt vertalen op jouw drukwerk. Wij van Adverteerweb hebben hier de kennis in huis om mee te denken aan jouw campagne om samen tot een succesvol iets te komen.

  menukaart door de brievenbus verspreiden

 

Welk aantal moet ik aanhouden voor een goede omzet?

Wat wij altijd aanraden is om jouw complete stad te pakken en het liefst nog met een straal daaromheen. Op deze manier maak je meteen goede en mooie reclame voor jouw restaurant. Zodra jouw flyer er mooi en krachtig uitziet met interessante dingen erin verwerkt, dan kun je er vanuit gaan dat jouw feestcampagne zeker zal gaan slagen. Uiteraard is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een klein gebied te kiezen.
 
De verspreiding vindt plaats op postcodeniveau met een minimale afname van 15000 stuks. Dit aantal lijkt veel, maar daar heb je praktisch alleen de doelgroep rondom jouw lokatie mee gepakt. Dit kan natuurlijk voor bepaalde restaurants interessant zijn, maar doorgaans moet je uitgaan van een wat grotere straal.
 


Wat is de doorlooptijd voor mijn feestcampagne?

Bij Adverteerweb kunnen we erg snel schakelen. Zo is het mogelijk om een gemiddelde campagne binnen twee weken op te kunnen zetten. Mocht er een ontwerp aan te pas komen, dan moet je uitgaan van een iets langere periode van gemiddeld zo’n 3 weken. In deze tijd zit het hele proces in verwerkt van design tot print en distributie. Het complete traject is gemakkelijk te regelen via deze pagina. Een bestelpagina om jouw bestelling in 5 stappen te kunnen voldoen. Uiteraard zijn wij ten alle te bereiken via onze contactgegevens.
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Klanten binden aan je bedrijf
Klanten binden aan je bedrijf Je hebt tegenwoordig erg veel manieren om klanten te binden voor jouw bedrijf. Je hebt de keuze uit online
Hoeveel besteed je aan marketing?
Hoeveel besteed je aan marketing? Tegenwoordig de tijd zijn er ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om marketing. Zo heb je de keuze uit
Reclame maken als fotograaf
Reclame maken als fotograaf Wil je reclame maken als fotograaf, maar weet je niet precies hoe? In dit artikel leggen wij je haarfijn uit

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!