• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclameborden langs de weg

Reclameborden langs de weg

 

Iedereen komt deze reclameborden langs de weg wel dagelijks tegen. De 2-kantsborden die langs de weg staan of de ingelijste A0 posters geplaatst op elektriciteitskastjes die wekelijks met nieuwe A0 posters te bewonderen zijn. Deze vorm van reclame is ontzettend populair en dat zien wij dagelijks terug in onze cijfers. Bijgaand even wat meer info over deze flitsende borden!

 

reclameborden

 

Waarom adverteren langs de weg?

Om jouw merk goed ten uitvoer te brengen is het van cruciaal belang om duidelijk zichtbaar te zijn in openbare ruimtes, zoals langs de weg. Dagelijks rijden er veel automobilisten langs de drukke wegen om van plek a naar plek b te komen. De borden langs de weg wat uitsluitend onder buitenreclame valt, zien wij steeds vaker afgenomen worden. Nu de pandemie grotendeels weer ten einde loopt, merken wij dat deze borden erg in trek zijn bij reclamebureaus en diverse adverteerders.

 

Onze high-​traffic locaties zijn uit­stek­end zicht­baar voor auto­mo­bilis­ten, fiet­sers en voet­gangers

 

Wat zijn de voordelen van reclameborden langs de weg?

Mocht je een bepaald budget ter beschikking hebben om reclame te willen maken, dan raden wij zeer zeker buitenreclame aan. Je wilt natuurlijk in een korte tijd zoveel mogelijk bezoekers naar jouw zaak of evenement trekken. Met reclameborden langs de weg, pak je veel bereik, zijn de kosten laag en zijn de kosten allemaal gebaseerd op weekplaatsingen waardoor je veel passanten aanspreekt. Bijkomend voordeel is dat Adverteerweb zowel de plaatsing als het drukwerk kan regelen. Mocht je het ontwerp voor jouw campagne nog niet in het bezit hebben, dan is er tegen meerkosten van €195 ex btw de mogelijkheid om een design door ons op maat te laten maken.

 

reclameborden

 

A0 bordframe reclame

Bestaande uit ruim 13.000 vaste frames verspreid in meer dan 30 ste­den. Het A0 bordframe netwerk van Adverteerweb is te zien op druk­be­zochte locaties; langs hoofd­we­gen, fiet­sroutes en in stad­s­cen­tra. De A0 bordframes worden ook wel wisselframes of kliklijsten genoemd, bieden een hoop aan creativiteit aan adverteerders. Je kunt deze A0 frames namelijk naast elkaar hangen, waardoor het een creatief effect geeft voor jouw campagne. Voor jouw evenement of festival zou dit prijstechnisch en creatief gezien een hele goede optie kunnen zijn om in overweging mee te nemen. Deze manier van reclame maken wordt jaarlijks enorm veel afgenomen door diverse landelijke en lokale partijen.

 

Reclame evenementen

 

2 kants borden

Deze niet te mis­sen reclamebor­den hangen op prominente posi­ties en zijn beves­tigd aan lantaarnpalen. Het voordeel van deze reclamedragers is dat de posters aan twee kanten zitten bevestigd als een soort sandwich. Je betaald uitsluitend voor 1 bord en je krijgt er als het ware het dubbele voor terug. Onze locaties zijn uitgedacht om rekening te houden voor het perfecte zicht­baarheid voor auto­mo­bilis­ten, fiet­sers en voet­gangers. Onze reclamedragers zijn 24 uur per dag te zien en zullen jouw evenement of festival nog meer en beter onder de aandacht brengen.

 

reclame evenementen

 

Abri en Mupi reclame

Abri reclame wordt weergegeven in bushokjes. Mupi’s daarentegen zijn blitse reclamedragers midden in de binnenstad. Ons netwerk heeft een hoge dichtheid, waardoor het publiek de affiches meerdere malen per dag tegenkomt. Een groot bereik én een hoge contactfrequentie zijn dus gegarandeerd. Om een voorbeeld te schetsen: een landelijke Abri-campagne bij Adverteerweb bereikt in 1 week ruim 7 miljoen mensen. Perfect medium voor jouw evenement of festival!

 

reclame evenementen

 

Billboard reclame

Enorm massabereik, 24/7 bereik gecombineerd met een razendsnelle bereiksopbouw met een hoge contactfrequentie. Dit is waar een billboard voor staat, ofwel de reclamereuzen van de weg. Zo bereikt een campagne van 300 affiches in twee weken tijd bijna 6 miljoen personen. Jouw evenement of festival wordt dan gemiddeld ruim 6 keer bekeken. Het bijkomend voordeel is dat billboards zowel lokaal als nationaal zijn in te zetten. Bij Adverteerweb is het al mogelijk om 1 billboard af te nemen voor 1 week.

 

reclame evenementen

 

Regel jouw advertentie in een handomdraai

Mocht jij als bedrijf een lokale, regionale of zelfs een landelijke campagne willen uitvoeren en dat het liefst vanuit 1 vaste plek? Adverteerweb kan dit perfect voor jou bewerkstelligen. Regel maar liefst in 5 stappen een totale campagne van verschillende borden langs de weg verspreid door het land.

Alle borden langs de weg zijn verbonden aan het Adverteerweb online-systeem en kunnen gemakkelijk ingepland worden. Of je nou een lokale campagne wilt plaatsen, of een landelijke campagne, niets is onmogelijk en wordt geplaatst op de plekken geplaatst waar jij de borden op hebt geselecteerd. Het online plaatsen van offline advertenties was nog nooit zo gemakkelijk.

 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclame maken voor mijn kinderopvang
Reclame maken voor mijn kinderopvang   Onlangs een kinderopvangorganisatie begonnen, of heb je er al een in bezit? Dan heb je vast vaak de
Direct mail met kortingscode versturen
Direct mail met kortingscode versturen   Zodra je gaat beginnen een direct mail met kortingscode te verzenden dan kies je ervoor om nog meer op
Snel een campagne opzetten
Snel een campagne opzetten   Wil jij als organisatie snel een campagne opzetten? Geen onnodige tijd besteden aan langdurige projecten, maar op een korte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!