• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Direct mail met kerst

Direct mail met kerst

 
 

Een direct mail versturen met kerst is zeker een marketingmiddel om over na te denken. Persoonlijke zakelijke post is iets wat je alleen verstuurd in bepaalde omstandigheden, zoals een feestdag als kerst. Lees hieronder wat tips over het versturen van jouw direct mailing met kerst.

direct mail met kerst


Direct mail versturen met kerst

Door jouw klanten persoonlijk te benaderen is het goed om een persoonlijk poststuk op te sturen. Een online email komt toch een stuk killer over dan een fysiek poststuk is gebleken. Mailtjes worden binnen een tik weg geklikt, omdat je 1 van 100 mails bent die iedere ochtend binnenkomt.

Fysieke ”persoonlijke” post werkt als geen ander. Het wordt los op jouw deurmat verspreid, geadresseerd met naam en adres + je kunt het ontzettend interessant maken doormiddel van een korting! 

 

”Door een direct mail te versturen versterk je de band met jouw klant”

 

Welke mogelijkheden zijn er met direct mailing?

Met direct mailing zijn er verschillende mogelijkheden als het gaat om het versturen van jouw zakelijke post. Zo heb je bij Adverteerweb meerdere keuzes waar je uit kunt kiezen. Een voorbeeld hiervan is de sealmail pack. Deze vorm van versturen wordt gedaan met een folie. Jouw folder of flyer komt in een foliezak te zitten met daarbij extra ruimte voor overige foldermateriaal of brieven.
 
Deze manier van het versturen van jouw direct mail valt ontzettend op. Uiteindelijk geldt dat ook bij de klant, hoe meer hoe beter en al helemaal als het mooi en luxe ingepakt zit. Daarnaast is er uiteraard nog de mogelijkheid om het puur alleen los te verzenden, zonder enig ander poststuk. Ook deze optie is en blijft goed, want uiteindelijk onderaan de streep wordt jouw boodschap los geadresseerd verzonden.

 

direct mail met kerst


Hoe lever ik mijn adressen aan?

Bij een direct mail versturen werkt het erg simpel. Zodra je een bestelling maakt via onze portal, dan kom je uiteindelijk terecht bij de laatste stap, waar je jouw adressenlijst en ontwerp kunt aanleveren/uploaden. Je verstuurd jouw excel lijst met daarin alle adressen waar je het naartoe wilt gaan verzenden. Wij zorgen er vervolgens voor dat alle adressen geprint worden op jouw kaart. 
 


Wat is de levertijd?

De snelheid die gepaard gaat met het versturen van een direct mail kan in een termijn van 2 dagen uitgevoerd worden. Mocht je met spoed een direct mailing willen verzenden dan kunnen we er voor zorgen dat je gaat voor een 24uurs verzending. Normaliter wat wij doorvoeren is een 72uurs verzending.
 
Alle opties zijn dus eigenlijk mogelijk. Naast 1 verzending heb je ook de mogelijkheid om een complete batch bij ons neer te leggen van meerdere zendingen die moeten plaatsvinden verspreidt over het hele jaar. Neem hierover gerust contact met ons op.
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclame maken in het onderwijs
Reclame maken in het onderwijs Reclame maken in het onderwijs is slim en doordacht. Als je de jongerendoelgroep, met name studenten, wilt aanspreken met
Flyer maken voor vacatures
Flyer maken voor vacatures Tegenwoordig lijkt het steeds lastiger om vacatures in het algemeen goed vervuld te krijgen. Een flyer maken voor vacatures zal
Direct mail versturen is best sexy. Bekijk hier waarom!
Direct mail versturen is best sexy. Bekijk hier waarom!   Veel mensen vragen zich af wat direct mail nou precies is en wat het

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!