• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame inzetten voor mijn winkel, is dat mogelijk?

Buitenreclame inzetten voor mijn winkel, is dat mogelijk?

 
 

Hieronder leggen we je uit of het mogelijk is om buitenreclame in te zetten voor jouw winkel. Er zijn steeds meer ondernemers die verder kijken naar de ”standaard” manier van reclame maken. Bekijk hieronder wat tips die je eventueel zou kunnen gebruiken als je ook geïnteresseerd bent in buitenreclame inzetten voor jouw bedrijf.

buitenreclame voor mijn winkel is dat mogelijk


Waarom buitenreclame een goed medium is om in te zetten

Tegenwoordig heeft iedereen het over online marketing, maar helaas kent deze manier van reclame maken ontzettend veel concurrenten. Vrijwel in bijna iedere markt zul je merken dat het verzadigd begint te raken, met name in de online marketing. Iedereen wilt tegenwoordig ”goed” zichtbaar zijn, want er moet uitsluitend brood op de planken komen.

Om verder te kijken dan het standaard online reclame, kun je er ook voor kiezen om juist de andere kant te kiezen! Die andere kant heet ”offline reclame”. Deze manier van marketing is ontzettend effectief en kan zelfs goed gecombineerd gaan met online marketing.

 

”Bekijk het ook eens van de andere kant, zoals offline!”

 

Waar moet ik aan denken bij buitenreclame?

Bij buitenreclame moet je denken aan A0 borden die ingelijst zijn langs de weg. Of bushokjes reclame die praktisch aan iedere weg opgesteld staan, of sandwichborden met 2 zijdes die vervolgens langs de autowegen staan. Ieder bord kent ongekend veel passanten die dagelijks jouw boodschap voorbij zien komen. Uiteindelijk draait het er wel om hoe vaak elke passant jouw bord te zien krijgt.
 
Zo kun je natuurlijk gaan voor een handjevol borden, of je gaat voor de hele regio. Ieder bedrijf heeft natuurlijk zo zijn eigen budget die goed ingezet moet gaan worden. Pak het dus slim en tactisch aan, alvorens je lukraak alles in een keer inschakelt. Wij van Adverteerweb kunnen jou hier perfect bij helpen.

 

buitenreclame voor mijn winkel is dat mogelijk


Hoe snel kan een campagne opgezet worden?

Als het gaat om een buitenreclame campagne, dan kun je er vanuit gaan dat dit vrij snel gerealiseerd kan worden. Zo is het al mogelijk om een bushokjes reclamecampagne al binnen 3 weken live te zetten. Houdt deze data aan voor de gemiddelde doorvoering van een willekeurige opdracht.
 
Doordat wij wekelijks meerdere campagnes tegelijkertijd inschakelen, is het voor ons ten alle tijden mogelijk om snel te schakelen, zoals een spoedje wat tussendoor kan komen. Het grote voordeel vanuit onze kant is dat wij meerdere consessies beheersen verspreid over het hele land, waardoor wij ontzettend snel kunnen afstemmen waar een campagne geplaatst kan worden.
 


Welke boodschap moet ik uitstralen?

Uiteindelijk draait het er natuurlijk om dat jouw boodschap goed ten uitvoering wordt gebracht. De informatie die erop staat moet vrij duidelijk overkomen naar de mensen. Als je teveel tekst erin verwerkt wordt dat gewoonweg niet gelezen, of opgemerkt. Houdt het dus kort en bondig. Op deze manier wordt jouw boodschap sneller begrepen en zul je veel meer winst en resultaat gaan boeken met jouw buitenreclame campagne.
 
Je moet altijd van jezelf uitgaan als je campagne gaat voeren. Wat vindt jij? Wat vindt je zelf mooi? Wat spreekt jou aan? Stel die vragen gewoon eens aan jezelf en probeer daarop te antwoorden. Zo houdt je een spiegel voor je en ben jij op dat moment de klant.
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Buitenreclame maken voor de verkiezingen
Buitenreclame maken voor de verkiezingen   Opvallen met buitenreclame in aanloop naar de verkiezingen? Het is een belangrijke periode om vervolgens in een relatief
Marketingstrategie bepalen
Marketingstrategie bepalen Om jouw marketingstrategie te gaan bepalen moet je vooraf goed in kaart brengen wie jouw doelgroep is en waar jouw doelgroep vandaan
Kaartje versturen naar klanten
Kaartje versturen naar klanten   Ooit eens over nagedacht jouw klanten persoonlijk te benaderen middels een kaartje? Een geadresseerde kaart verstuurd per post gedrukt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!