• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Val extra op met buitenreclame in Oost-Nederland

Val extra op met buitenreclame in Oost-Nederland

 

Zoek je de drukte op, maar de randstad vermijden en wil je in een relatief kort tijdsbestek professioneel reclame maken? Dan raden wij aan om te gaan adverteren middels buitenreclame in Oost-Nederland via Adverteerweb. Doordat je een gerichte plek uitkiest zoals verspreiden in Oost-Nederland bereik je meer traffic en dus meer sales. Lees in onderstaand artikel hoe wij jou kunnen helpen!

 

Buitenreclame Oost-Nederland

 

Buitenreclame in Oost-Nederland

Uiteraard zijn er natuurlijk verschillende mogelijkheden als het gaat om buitenreclame in Oost-Nederland. Zo biedt Adverteerweb meerdere type buitenreclames aan om jouw product zo goed en uitgebreid mogelijk naar buiten te brengen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om voor borden te gaan die langs de wegen staan geplaatst. Dit zijn 2-kants borden ofwel sandwichborden. Voordeel van deze borden is dat ze van 2 zijdes te bekijken zijn, terwijl je voor 1 prijs betaald. Bijkomend voordeel is dat buitenreclame in Oost-Nederland meestal goedkoper uitvalt dan dat je gaat adverteren in de randstad.

 

Voordelen van buitenreclame

Het grote voordeel van buitenreclame maken in Oost-Nederland is dat je een grote massa bereikt tegen minimale kosten. Daarnaast is het voor ieder bedrijf toegankelijk om deel te nemen aan buitenreclame, zoals bijv. Billboard reclame. De minimale afname bij Adverteerweb is 1 exemplaar en is te bestellen via deze link. De buitenreclames die wij aanbieden zijn allemaal gebaseerd op minimaal 1 week plaatsing met een landelijk bereik. Daarnaast werken wij niet met diverse index-prijzen, waardoor het voor de eindklant een stuk inzichtelijker maakt voor de kosten. 1 week afname in 5 stappen geregeld met een minimale afname van 1 exemplaar.

 

Buitenreclame Oost-Nederland

 

Binnen 5 stappen geregeld

De all-in service die Adverteerweb biedt via de website is geheel zelf te regelen. Uiteraard is het de mogelijkheid om jou bij te staan bij het bestelproces. De bestelling kan binnen 5 stappen geregeld worden. je geeft duidelijk aan op de kaart in welk gebied je actief wilt zijn in Oost-Nederland en je maakt vervolgens je keus. Vervolgens nadat je alle stappen hebt doorlopen kun je gemakkelijk het bestand bij stap 5 gaan uploaden. Nadat deze stap is voldaan kun je gaan afrekenen en staat de opdracht per direct op de planning.

 

Betaalbare buitenreclame

Als je er toch voor wilt kiezen een groot bereik te willen hebben, of het nou regionaal is of landelijk dan raden wij onze A0 borden aan. Dit zijn ingelijste A0 posters op prominente locaties verspreid door Oost-Nederland. Elektriciteitskastjes of bepaalde muren die vol hangen met dit soort ingelijste posters. Bij Adverteerweb is het mogelijk om letterlijk ieder gebied aan te geven op de kaart, om vervolgens te kijken of daar elementen actief staan. Zo ben je voor 1 week met 1 poster al klaar voor €70 ex btw.

 

Buitenreclame Oost-Nederland

 

De toppers onder de buitenreclame

Als je wilt gaan voor meer kwaliteit en betere locaties dan kies je voor de welbekende bushokjes. Deze vorm van buitencommunicatie is erg gewild bij voornamelijk de grotere bedrijven. Deze abri’s hebben een A-status gecreëerd, waardoor het lijkt dat jouw bedrijf ook meteen tot deze level wordt gezien. Het voordeel is dat Adverteerweb groots inkoopt waardoor jij als klant hiervan kunt profiteren. All-in incl. drukwerk regelen wij in een handomdraai in maar liefst 5 stappen. Een bereik in Oost-Nederland tegen kosten van €135 per bushok per week. Mocht je hier meer informatie over willen ontvangen kun je ons ten alle tijden even bellen, mailen of contact opnemen via de chat van onze website!

 

Conclusie

Voor iedere onderneming kun je dus een A-status reclame uitvoeren tegen relatief lage instapkosten tegen een megabereik. Regel het in een handomdraai en laat je verbazen. Mocht je nog nooit aan buitenreclame hebben gedaan, dan adviseren wij jou bij deze eens te verdiepen in de diensten die wij aanbieden.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Kosten folders verspreiden
Kosten folders verspreiden   Het verspreiden van folders en flyers is en blijft een sterk medium. Mocht je nog niet bekend zijn met dit
Chatgpt ai voor jouw marketing campagnes
Chatgpt ai voor jouw marketing campagnes De razendsnelle opkomst van het zogeheten ChatGPT van Openai is razendsnel op het wereld wijde web gekomen. Copywriters,
Reclame maken voor evenement of festival
Reclame maken voor evenement of festival   Het is belangrijk om goed gezien te worden met jouw evenement of festival. Reclame maken voor jouw

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!